Kładziemy ogromny nacisk na jakość produktów z których przygotowujemy potrawy

- W sezonie zaopatrujemy się w warzywa i owoce u lokalnych gospodarzy. 
- Półtusze wieprzowe i wołowe zakupujemy w pobliskich zakładach mięsnych.
- Drób pozyskujemy z lokalnych mikro gospodarstw gdzie zwierzęta hodowane są w ogrodzie.

Serwujemy tylko i wyłącznie swojskie wyroby !


-Kiełbasy, wędliny pieczone, wędliny wędzone, ryby - z własnej wędzarni.
-Wszystkie mięsa, dodatki (kluski, surówki), elementy zimnej płyty (śledzie, galarety, sałatki) to nasze wyroby.

 

Przygotowaliśmy kilka propozycji cenowych.

W przypadku kiedy pracujemy w obiekcie wybranym i opłaconym przez naszych Klientów

MENU 130   MENU 150

W przypadku kiedy wszelkie opłaty związane z wynajmem sali są po naszej stronie a po stronie Pary Młodej pozostaje przywieźć alkohol i dobrze się bawić 

MENU 190-195   MENU 220   MENU POPRAWIN   MENU KOMUNIJNE

 

Dodatkowe możliwości: 

Opcja Prestige - koszt do uzgodnienia (dodatkowi kelnerzy serwujący wino, mięsa) dodatkowe artystyczne dekoracje potraw itp. 

Stół wiejski  wszystkie propozycje własnego wypieku lub z własnej wędzarni:

- swojskie kiełbasy (różne smaki), kaszanka
- karkówka, schab, polędwiczki, boczek, szynka
- salceson, pasztet
- ogórki małosolne, smalec, wiejski chleb

W przypadku wesela 2 dniowego Stół Wiejski  gratis!!! 


Dania serwowane bezpośrednio na sali przez kucharza:
płonące udźce wieprzowe podane na flambirowanej patelni z kaszą jaglaną i kapustą zasmażaną z grzybkami
- szynka w kształcie prosiaczka podana w asyście młodej kapusty duszonej w białym winie oraz prażonej kaszy gryczanej z wiejskim masełkiem
  w otoczeniu złotej cebulki oraz skwierczącego boczku serwowanej na płonącym półmisku
- udziec z dziczyzny w asyście zapiekanych ziemniaczków oraz jabłek z folwarczną surówką podany na płonącej ściółce 

Stół z winami + deska serów

Candy Bar

Czekoladowa fontanna 
- 2 rodzaje czekolady do wyboru, fantazyjnie serwowane owoce (m. in. arbuz, banan, truskawka, kiwi), bezy, żelki itp.